Yleistä myytävistä tuotteista

Yleistä myytävistä tuotteista

Tästä valikosta löytyvät Theodora Vintagessa tällä hetkellä myynnissä olevat tuotteet. Jos olet kiinnostunut jostakin myynnissä olevasta laukusta, ota yhteyttä suoraan tuotteen myyjään, jonka sähköpostiosoite löytyy myynti-ilmoituksesta. Jos haluaisit oman laukkusi myyntiin tälle sivustolle, lähetä sähköpostia theodoravintage@gmail.com tai käytä yläpalkista löytyvää Ota yhteyttä! -lomaketta.

  • Edellytyksenä on itse hankittu tai Theodora Vintagen aikaisemmin hankkima Étinceler Authenticationsin aitouslausunto, jonka täytyy vastata laukun sarjanumeroa, ja riittävät kuvat laukusta. Myynti-ilmoituksia otetaan vain Chanelin vintage-laukuista (sarjanumerot ennen 10 miljoonaa sarjaa).
  • Toivomuksena on, että kuvat mahtuisivat yhteen sähköpostiviestiin ja että laatisit itse kattavan kuvauksen laukusta myynti-ilmoitukseen. Katso mallia muista myytävänä olevista tuotteista. Liitä mukaan myös sähköpostiosoite, joka näkyy ilmoituksessa ja johon ostajat voivat ottaa suoraan yhteyttä. Liitä mukaan myös kuva, jossa laukun vieressä on oma sähköpostiosoitteesi paperille kirjoitettuna.
  • Kaupat tehdään Suomen kauppalain mukaan suoraan myyjän ja ostajan välillä. Theodora Vintage tai sivuston ylläpitäjä eivät toimi kaupanteossa välittäjänä eivätkä vastaa kaupan toteuttamisesta. Myyjä vastaa ostajalle antamistaan tiedoista, laukun kunnosta ja aitoudesta sekä kaupan toteuttamisesta ja ostaja puolestaan omien velvollisuuksiensa täyttämisestä.
  • Ilmoitus ei maksa mitään mutta kulut aitouslausunnosta myyjän on maksettava suoraan em. aitousfirmalle. En valitettavasti ehdi auttaa aitouslausuntojen hankkimisessa tai ilmoitusten laatimisessa. Lausunnon hankkimisesta löytyy lisätietoja sivustolta www.etincelerauthentications.com.
  • Koska Theodora Vintagen tarjoama palvelu on maksuton ja sivustoa ylläpidetään harrastuksena, otathan huomioon, että ilmoitusta ei ehkä ehditä ottamaan vastaan tai tässä voi kestää jonkin aikaa esim. matkan tai työtilanteen vuoksi.
  • Jos sivusto on kovin täynnä, lisää ilmoituksia ei voida ottaa vastaan muistitilan täyttymisen vuoksi. Varaan oikeuden hyväksyä tai hylätä myynti-ilmoitus perusteluja esittämättä. Kannattaa tiedustella sähköpostitse ennen kuvien lähettämistä, voidaanko ilmoitus ottaa vastaan.
  • Kun laukku on myyty, ilmoitathan siitä, niin ilmoitus voidaan poistaa.
  • Sivusto on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden omassa käytössä olleita laukkuja varten.